Spik 181
6042 KT Roermond

Tel. 0475 - 329391

> vers van het land<
naar de klant <<

> wist U dat ... <

Onze "Vers en Vleesboerderij Schreurs" is sinds jaar en dag een familiebedrijf waar vader zorgt voor groei en bloei van het gewas en voor de dieren.En waar de zorg voor de verswinkel overgaat van moeder op dochter. Zelfs de volgende generatie helpt alweer actief mee.We zijn oorspronkelijk gestart met de verkoop van groenten en fruit in een inpandige loods, maar de traditionele "boerderijwinkel" waar je bij wijze van spreken alleen prei en aardappelen kunt kopen, zijn we allang niet meer.
We zijn tegenwoordig een allround versleverancier waarbij kwaliteit, smaak en (dieren-)welzijn hoog in het vaandel staan.

Op onze velden en in de boomgaarden wordt uitsluitend met verantwoorde productiemethoden gewerkt. Veel van onze producten dienen daardoor als basis voor natuurvoeding of voor hoogwaardige streekproducten.
Dat zie je, dat ruik je en dat proef je!

Onze varkens genieten van een diervriendelijk bestaan dat gezien mag worden. En ook geproefd natuurlijk.
Tenslotte betrekken we de lekkernijen, die we zelf niet produceren, van collega's die er net zo'n hoge standaard op na houden als wijzelf, zodat we u een volledig pakket eerlijke en heerlijke levensmiddelen kunnen aanbieden.

... u uw bestelling ook vooraf per email kunt versturen? Handig wanneer u een grote bestelling wilt plaatsen.
Graag één dag van te voren mailen; voor vlees graag twee dagen eerder. Ons mailadres is winkel@schreursversboerderij.nl
U krijgt zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw bestelling.


bijgewerkt op  18-03-2014 (c) 2014 Schreurs Vers- en Vleesboerderij