Spik 181
6042 KT Roermond

Tel. 0475 - 329391

> vers van het land<
naar de klant <<

> wist U dat ... <

Achter de schermen van Vers en Vleesboerderij Schreurs zit het kloppend hart van het bedrijf.
De plek waar varkens diervriendelijk worden gehouden. De groenten en het fruit van eigen bodem die met zorg worden geteeld en waar nieuwe ideen worden bedacht en ontwikkeld.
De plek die ervoor zorgt dat klanten van de versboerderij graag terugkomen.
Enkele medewerkers willen zelf graag weten op welk niveau ze zich bevinden in het slagersvak. Om die reden sturen zij geregeld ambachtelijk bereide producten in naar de internationale Slavakto Vakwedstrijden: de vakbeurs voor specialisten uit de slagers- en vleeswarenbranche in Utrecht.
Van de 14 intussen ingezonden producten zijn er 13 bekroond met goud, waarvan 4 goud met ster!

Verder zijn in de loop van de jaren verscheidene filmreportages gemaakt in ons bedrijf. Kijk hier bijvoorbeeld naar een impressie van onze diervriendelijk gehuisveste varkens of een algemene impressie.... wij periodiek ook een nieuwsbrief per email verzenden?
Geïnteresseerd? Meld u dan aan met de knop links in beeld. Afmelden kan desgewenst ook altijd weer door een mail met als onderwerp "afmelden nieuwsbrief" te sturen.... op 16 november 2015 ontmoette het L1 programma Óngerwaeg een begeleidster met een groep cliënten van een zorginstelling die een uitstapje maakten naar onze Biekeuke.
De reportage kunt u hier bekijken.bijgewerkt op  21-11-2015 (c) 2014 Schreurs Vers- en Vleesboerderij